Bemutatkozunk

Torják Judit vagyok. 12 éve dolgozom a tatabányai Szent Borbála Kórházban szülésznőként.

Mindig is az egészségügyben szerettem volna dolgozni. Már kisgyermek koromban is gyakran játszottam orvososat, gyógyítottam a plüss macijaimat. Gimnáziumban a pályaválasztás során döntöttem el, hogy szülésznő leszek. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Karán végeztem. Gyakornok éveimet Budapesten az I. Női Klinikán töltöttem.

Szeretem a kihívásokat, szeretek tanulni, a tudásomat bővíteni, elmélyíteni. Jelenleg az ELTE Pszichológiai Tanszékén tanulok Perinatális tanácsadónak.

Szülésznőként és leendő Perinatális tanácsadóként a célom az, hogy megkönnyítsem a családok számára a babavárást. Továbbá, hogy a hozzám forduló kismamákat, párokat a szülés körüli időszak széleskörű összefüggéseivel megismertessem. Segítséget nyújtsak nekik a várandóssággal, szülővé válással kapcsolatos kételyek feldolgozásában. Felkészítsem őket a szülésre, szülővé válásra. Végig kísérjem őket és támogassam a vajúdás nehéz óráiban, részese lehessek egy család megszületésének.

Szabad időmben egyéni Szülésfelkészítő tanfolyamokat tartok kismamáknak és apukáknak a Gyógyászok Magánklinikán. Rendelésem itt elérhető